Undvik stress genom att anställa en flyttfirma

Att flytta är något som tar rejält på krafterna speciellt då det oftast behöver göras på helgen för att inte missa jobbdagar. Det är tungt, många kartonger och springande för att förflytta allt så snabbt som möjligt. För att undvika stressen som uppstår vid en flytt är det ett smart drag att anställa en flyttfirma för att istället kunna fokusera på inredning tillexempel. Det finns en mängd flyttfirmor, men en som har varit aktiv i branschen sen 1989 är http://i-t-s.se/ som håller till på Södermalm.

Flera olika tjänster
ITS står för Indian Transport Service och är inte bara aktiv inom Stockholm, utan utför även flyttjobb i hela Sverige och även inom Norden. Oavsett om ni är ett företag som ska flytta eller om du är en privatperson så får du personlig service och kvalité på arbetet. Företaget har lång erfarenhet av flyttning av alla slag och medarbetarna har bred kompetens och erfarenhet. Inte bara erbjuds det flyttning, utan du kan även boka flyttstäd, möbeldemontering, lasthjälp, packhjälp och även magasinering.

Kostnadsfri besiktning
Du som kund får en kostnadsfri besiktning och efter den är gjord så får du ett kostnadsförslag och får antingen ett fast pris eller en timlön. Via hemsidan går det även att fylla i en offertförfrågan där du skriver i exakt det du behöver hjälp med och därmed kan få en prisoffert innan arbetet börjar. Det går även bra att ringa till företaget via numret som står på hemsidan eller skicka email.