Snussugen?

Nu går det att enkelt och snabbt göra sitt alldeles egna snus. Det här sättet gör att du slipper lägga dina pengar och din tid på att ständigt köpa nya dyra dosor eller stockar. Istället så har du snus som du skulle kunna fylla upp till femtio snusdosor med. Man kan också göra sin aldeles egen speciella snussort, det är bara att lägga till kryddor efter smak!

Enkelt och effektivt
http://www.göra-eget-snus.se/ så finns det beskrivning på exakt hur du kan göra, vare sig du snusar portion eller lössnus. Detta sätt gör att du slipper hålla på med råtobak, istället så finns det något som heter snussatser. Det finns en massa olika snussatser, helt beroende på vilken smak och styrka på snuset man gillar. Att sedan göra sitt egna snus tar inte många minuteras arbete. På cirka 15 minuter har du ditt snus färdigt.

Hur funkar det?
Är du portionssnusare är det jätteenkelt att göra sitt egna snus. Det enda du behöver beställa hem är en snussats portion och addera den mängd vatten som det står i instruktionen, sedan är det klart!

Är du lössnusare så köper du råtobakspulver, det följer med instruktioner och recept på vilka snuskemikalier som du behöver. Sedan är det bara att blanda dessa i rätt mängd och låta det vila i ugnen i cirka ett dygn. Sedan har du ditt alldeles egengjorda snus!