Kombinera resa och foto!

Har du ett intresse för fotografering och tycker om att resa? Då kan du med fördel kombinera de två intressena på ett kul sätt. Kontakta Masterfoto.se och boka in dig på de fotoresor de erbjuder. Ett exempel som känns både exklusivt och exotiskt är fotoresan till Island eller varför inte resan som går till Japan? Vidga dina vyer samtidigt som du för fördjupa dina kunskaper inom fotografering.

Naturfotografering
En typ av kurs som är efterfrågad är kurser i hur man fotograferar de bästa naturfotona. Naturen är ju som vackrast i sig själv men man vill kunna fånga de där fina ögonblicken på bild. En resa de erbjuder är naturfotografering i vackra Hovs Hallar. Denna vackra plats ligger i norra Skåne och en helgkurs där erbjuder tidiga morgnar för att fotografera havet och gryningen, röda granitklippor och djurliv.

Nattfotografering
En helt annan typ av fotografering är att lära sig hur man tar bäst foton på natten. Även på det området erbjuds kurser. Ett vanligt önskemål är att kunna fotografera snygga bilder i stadsmiljöer på natten. Kurserna är anordnade så att man gör en nattvandring och under denna lär man sig hur man ska tänka för att få till de bästa bilderna. Man kan exempelvis behöva använda medhavda lampor eller utnyttja skenet från förbipasserande bilar.